Hírek

Webáruházunk megújult

2021.09.01 08:00
Webáruházunk megújult

Megújult weboldalon várjuk a megrendeléseket...


Korábbi, 2017-ben indított webáruházunkat 4 év hű szolgálat után nyugdíjba küldtük, hogy 2021-ben egy megújult, modern igényeknek és technológiának megfelelő weboldalt indíthassunk, mely immár nem csak a Trióda Biztonságtechnika Zrt. weboldala és webáruháza lesz, hanem egyben a Trióda Vagyonvédelmi Kft. weboldala is, így egy helyen, egy címen lesz elérhető minden szükséges információ és termék, mely a Triódával kapcsolatos.

Nem csak arculati változás történt, a háttérben a teljes áruházat működtető motor lecserélésre került, amely ugyan minimális kényelmetlenséget jelent vásárlóink számára (új regisztrációra van szükség), viszont bízunk benne, hogy hosszútávon jobban fogja szolgálni partnereink kényelmét.

Az új rendszer többek között lehetővé teszi, hogy összekössük a weboldalt számlázórendszerünkkel, mely gyorsabb kiszolgálást, pontosabb termékinformációt eredményez.

A megújult weboldalra ugyan új regisztráció szükséges, azonban azon partnereinknek sem kell aggódnia, akik kedvezménnyel rendelkeztek, ugyanis az újra regisztrációt követően néhány napon belül ellenőrzésre kerül minden regisztráció, és aki korábban rendelkezett valamilyen kedvezménnyel, az az új oldalon is érvényesítheti azt. A pozitív elbírálásról minden esetben e-mailt küld a rendszer.

Az új oldalon még az idei évben tervezve van egy nagyobb fejlesztés, melynek eredményeképp egy - a korábbinál sokkal részletesebb és jobban használható - szűrő kerül beépítésre. Emellett folyamatosan dolgozunk a termékek képeinek, leírásainak és esetleges dokumentumainak feltöltésén is. Célunk, hogy minden termék rendelkezzen képpel és informatív leírással.

Bízunk benne, hogy minden kedves partnerünk elégedett lesz az új webáruházzal! Amennyiben bármilyen észrevétel, építő jellegű kritika merülne fel bárikben, kérjük jelezze számunkra az info@trioda.hu e-mail címen. Köszönjük!