Hírek

Megérkezett a BabyWare legújabb verziója

2017.03.06 03:06
Megérkezett a BabyWare legújabb verziója

Megérkezett a BabyWare legújabb verziója...

Megérkezett a BabyWare legújabb verziója, mely támogatja a nemrégiben megjelent frissítéseket az EVO HD, Digiplex EVO 192 központokhoz, és az ACM12 ajtóvezérlő modulhoz is.

Legfontosabb újdonság a két kártyaolvasó használata, a gyorsabb kommunikáció, egyszerűbb programozás, valamint az "off line" működés. Megszűnt a hét vezetékes olvasók támogatása.

A régebbi verziók frissíthetők, mind a központok, és a modul is. Az EVO 192 esetén két részre osztott eseménymemória vált elérhetővé: 512 a rendszer eseményeihez, 3072 pedig az ajtóvezérléshez kapcsolódik majd.

A programozó szoftver új kiadása támogatja a hamarosan megjelenő új PCS260 és PCS265 kommunikátor szériát, az MG5050 újabb kiadását, az NV75MX és NV780MX érzékelőket, valamint tartalmazza a frissítéshez elengedhetetlen InField 3.14.5 verzióját is.

Az említett eszközök frissítései, és a BabyWare már elérhető a Paradox letöltések között. A BabyWare magyar nyelvű támogatásának átdolgozása is megkezdődött. Kérdésekkel valamint észrevételekkel továbbra is forduljanak hozzánk bizalommal.