Tisztelt Partnereink!
A kialakult inflációs helyzetre való tekintettel a weboldalon található termékekre és azok áraira vonatkozó adatok minden esetben csupán tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek ajánlattételnek.
Amennyiben bizonytalan, a biztosabb tájékozódás érdekében kérjük, a vásárlást megelőzően keressék értékesítő munkatársainkat. Megértésüket köszönjük!

BLACKFRIDAY2022

Az akció 2022.11.24. és 2022.11.30. között vehető igénybe, kizárólag a www.trioda.hu webáruházban leadott megrendelések esetén.

A kedvezmény kizárólag a kedvezményre jogosító kuponkód megadásával érvényesíthető.

Az akció időtartama alatt a kedvezménykuponok többször is felhasználhatók.

Az akció a készlet erejéig, rendelési sorrendben érvényes.

Minden vásárló csak a saját kedvezménykategóriájának megfelelő extra kedvezményt tudja igénybe venni, melyek az alábbiak:

Kedvezménykategória Kedvezmény Kuponkód
Végfelhasználó 9% a végösszegből (listaárakból)
Telepítő 6% a végösszegből (az alapkedvezményen felül)
Viszonteladó 3% a végösszegből (az alapkedvezményen felül)

A kedvezmény a szállítási díjakra nem vonatkozik.

Az akció első sorban a raktáron lévő termékekre vonatkozik, de rendeléskor minden (akár nem rakátron lévő) tételre érvényesíthető. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az összes megrendelt terméket (a nem raktáron lévőket is) a kedvezményes áron tudjuk biztosítani ügyfeleinknek, ám erre garanciát nem tudunk vállalni, így elképzelhető, hogy bizonyos esetekben a nem raktáron lévő termékeket csak magasabb áron, vagy egyáltalán nem tudjuk vásárlóink rendelkezésére bocsájtani. Ilyen esetben először tájékoztatjuk a vásárlót, aki elállhat az adott termék megvásárlásától.

Előre utalás esetén a kedvezmény kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben az utaláshoz szükséges adatok (rendszer e-mail) és díjbekérő megküldése után 1 héten belül megérkezik a rendelés teljes értéke bankszámlánkra.

Személyes átvétel esetén a kedvezmény kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben a rendelés átvehető státuszba kerülését (rendszer e-mail) követően 1 héten belül fizetésre és átvételre kerül a megrendelés.

TELEPÍTŐK ÉS VISZONTELADÓK SZÁMÁRA FONTOS!
A regisztrációk elbírálása (vevő kedvezménykategóriájának besorolása) akár 24 órát is igénybe vehet, így kizárólag azoknak a vásárlóknak tudjuk garantálni, hogy még az akció időtartama alatt elbírálásra kerül regisztrációjuk, akik legkésőbb 2022.11.28. 23:59 előtt regisztrálnak weboldalunkra. Ezen időpont után regisztrálóknak nem tudjuk garantálni, hogy az akció időtartamán belül elbírálásra kerül regisztrációjuk, de a végfelhasználóknak járó kedvezménykupont ők is igénybe tudják venni.

REGISZTRÁCIÓ