Tisztelt Partnereink!
A kialakult inflációs helyzetre való tekintettel a weboldalon található termékekre és azok áraira vonatkozó adatok minden esetben csupán tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek ajánlattételnek.
Amennyiben bizonytalan, a biztosabb tájékozódás érdekében kérjük, a vásárlást megelőzően keressék értékesítő munkatársainkat. Megértésüket köszönjük!

SIGNUM-T Riasztó központ SZETT

SIGNUM-T Riasztó központ SZETT
SIGNUM-T Riasztó központ SZETT
Ideális garázsok, pincék, tárolók védelmére. A szett GMAX GSM modullal és további kültéri vagy beltéri érzékelőkkel opcionálisan bővíthető. A szett tartalma: AU-12040 1db, MC20W 1db, 476Pro 1db, Signum távadó 2db, tápegység 12V1A 1db,
Bővebben
30 600 Ft + ÁFA (br. 38 862 Ft)
Részletek
Kültéri 2 zónás vezetékes „mini” riasztó központ PS-128 hang-fényjelző házban. A megszokott szabotázsvédett, vandálbiztos szirénaház kettős burkolattal nemcsak tetszetős, de igen ellenálló és tartós is. Kívülről elegáns és masszív ABS, belül ellenálló és rugalmas acél.A kiváló hang és fényjelzésről a 2db piezó hangszóró (110dB) és egy izzó gondoskodik.A központ paneljén 2db zóna bemenet és egy tamper bemenet található. A zónák azonnalinak, a tamper pedig 0-24 szabotázsnak definiáltak, éles állapotban a zónák megsértése esetén elindul a 3 perces riasztási ciklus.A kezelő nélküli központ egyszerűen élesíthető/ hatástalanítható mindössze 433,92 MHz v2.0 SIGNUM távirányító szükséges hozzá. Összesen 16db tanítható meg a központ számára, így 16 felhasználó rendelhető a központhoz.A távirányító bármelyik gombját 5 másodpercnél tovább folyamatosan megnyomva a sziréna minden állapotában pánikjelzést indít. A pánikjelzés indításakor a sziréna élesített állapotba kerül, a pánikjelzés maximális időtartama 3 perc.A központ az állapotait rövid hangjelzéssel informálja felénk.1 rövid hangjelzés: a sziréna kikapcsolását nyugtázza.

2 rövid hangjelzés: a sziréna élesítését nyugtázza.

3 rövid hangjelzés: sikertelen élesítési kísérletet jelez.

4 rövid hangjelzés:

élesítéskor a szabotázs zóna kiiktatását

kikapcsoláskor a kikapcsolási hangjelzés után a tulajdonos távollétében bekövetkezett riasztást jelzi.

2 hangjelzés 2,5 másodpercenként ismétlődve: a szabotázskör megsértését jelzi kikapcsolt állapotban.A kontrollhangok jelzését csak az egyik hangjelző adja ki. Amennyiben ez a hangjelző meghibásodik, a központ automatikusan átkapcsol a másik hangjelzőre és hibajelzést ad.A panelon található egy open kollektoros kimenet, amely segítségével GSM kommunikátort lehet elindítani riasztás esetén.A 2db tamperkapcsoló (PS-128-as fali és egy központ panelre integrált) segítségével detektálhatjuk, ha a szirénaház fedelét eltávolítják, vagy a szirénaházat leszakítják a falról.A készülék működtetéséhez legalább egy 12V 4,0Ah, legfeljebb egy 12V 7,0Ah akkumulátor szükséges.Ha a külső tápfeszültség megszűnik, és a beállított idő (15 vagy 30 perc) alatt sem áll helyre, a sziréna 3 perces riasztási ciklust indít egyetlen alkalommal, ez a funkció kikapcsolható.Az eszköz nyugalmi áramfelvétele mindössze 20mA.Az érzékelők pontos számát az összes áramfelvételük határozza meg, amely nem haladhatja meg a 200mA-t, hogy az akkumulátor folyamatos töltött állapotban tartása biztosítva legyen.A dobozban a központ mellett található 2 távirányító, 1 beltéri mozgás-, 1 beltéri nyitásérzékelő, 1 beltéri bedugós 1A tápegység, 5 tipli, valamint egy leírás és egy fúrósablon a könnyebb szereléshez.
Adatok
Cikkszám
20KOKO83001
Tömeg
3,39 kg/db