Tisztelt Partnereink!
A kialakult inflációs helyzetre való tekintettel a weboldalon található termékekre és azok áraira vonatkozó adatok minden esetben csupán tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek ajánlattételnek.
Amennyiben bizonytalan, a biztosabb tájékozódás érdekében kérjük, a vásárlást megelőzően keressék értékesítő munkatársainkat. Megértésüket köszönjük!

AJAX ocBridge Plus

AJAX ocBridge Plus
AJAX ocBridge Plus
OC modul AJAX vezetéknélküli eszközök vezetékes rendszerintegrációjához; maximum 99 db eszköz kezelése, 8 zóna kimenet, 4 szerviz kimenet, USB programozható
Bővebben
25 329 Ft + ÁFA (br. 32 167,83 Ft)
Részletek
Vevő modul Ajax érzékelők vezetékes és hibrid biztonsági rendszerekhez történő csatlakoztatására. Az eszköz bármilyen vezetékes központi egységbe integrálható.- Jelzés küldése szárazkontaktussal

- Működhet impulzus és bistabil módban

- PC-s alkalmazással állítható beAmikor az érzékelő aktiválódik, az eszköz nyitja vagy zárja a tranzisztor kimeneteket. A vezetékes központ érzékeli az eseményt és riasztást indít.PC használatával az eszköz lehetővé teszi az érzékelők beállítását, rádiókommunikációs és érzékelési terület teszt elvégzését.Az eszköz vezetékes központi egységek dobozaiba, vagy műanyag dobozokba telepíthető.
Adatok
Cikkszám
AJAXocBridgePlus