Tisztelt Partnereink!
A kialakult inflációs helyzetre való tekintettel a weboldalon található termékekre és azok áraira vonatkozó adatok minden esetben csupán tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek ajánlattételnek.
Amennyiben bizonytalan, a biztosabb tájékozódás érdekében kérjük, a vásárlást megelőzően keressék értékesítő munkatársainkat. Megértésüket köszönjük!

AJAX WallSwitch

AJAX WallSwitch
AJAX WallSwitch
Vezeték nélküli kapcsoló; 220VAC kapcsolása (max 3KW / 13A), beépített feszültségvédő (min 161V, max 264V), beépítehtő kivitel
Bővebben
15 905 Ft + ÁFA (br. 20 199,35 Ft)
Részletek
A rádiós vezérlő lehetővé teszi háztartási eszközök távoli vezérlését. Vasalók, garázskapuk, vízforralók, padlófűtések be- és kikapcsolására is használható.- A mobilalkalmazásban egy kattintással a készülék be- vagy kikapcsolja a háztartási készülékeket

- Túláram, túlfeszültség vagy túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsol

- Az energiafogyasztást a mobilalkalmazásban követhetjük nyomonAz eszköz relé segítségével vezérli az áramellátást, fel- és lekapcsolja a tápellátást.110V-os és 220V-os hálózati feszültséggel is működik. A mutató kijelzi az időarányos energiafogyasztást.Süllyesztetten szerelt és belső tápegységhez kapcsolt.
Adatok
Cikkszám
AJAXWallSwitch
Tömeg
45 g/db