AJAX StreetSiren BL

AJAX StreetSiren BL
AJAX StreetSiren BL
AJAX StreetSiren BL
AJAX StreetSiren BL
AJAX StreetSiren BL
Vezeték nélküli kültéri hang-/fényjelző; állítható hangerő (85-113dB@1m), LED visszajelzés, beépített gyorsulásérzékelős tampervédelem, elemes tápellátás, opciónális külső (12VDC) betáplálással (fekete)
Bővebben
45 442 Ft + ÁFA (br. 57 711,34 Ft)
Részletek
Vezeték nélküli kültéri sziréna, amely hanggal és fénnyel tájékoztat a veszélyről. Az eszköz kültéren kerül elhelyezésre, hogy a riasztást mindenki hallja.- Por-, jég- és esőálló, -25°C-on is működik

- Beépített LED segítségével jelzi az élesített/hatástalanított módokat

- Akár 5 éves üzemidő akkumulátorcsere nélkül, vagy 12Vdc tápegységgelAz eszköz az érzékelők aktiválódását hang- és fényjelzéssel jelzi. A hang erőssége és a jelzés időtartama mobil alkalmazással állítható.Az eszköz IP54-es por- és páraállósággal rendelkezik. Szükség esetén 12Vdc külső tápegység is csatlakoztatható. A beépített gyorsulásérzékelő riasztást indít, ha a szirénát megpróbálják elmozdítani a helyéről.A dobozából kivéve azonnal működőképes. Az akkumulátor előtelepített, így nincs szükség az eszköz szétszedésére. Mobilalkalmazáson keresztül állítható be és az érzékelők csupán egyetlen kattintással csatlakoztathatók. A SmartBracket rögzítésnek köszönhetően percek alatt felszerelhető.
Adatok
Cikkszám
AJAXStreetSiren_BL
Tömeg
715 g/db