Tisztelt Partnereink!
A kialakult inflációs helyzetre való tekintettel a weboldalon található termékekre és azok áraira vonatkozó adatok minden esetben csupán tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek ajánlattételnek.
Amennyiben bizonytalan, a biztosabb tájékozódás érdekében kérjük, a vásárlást megelőzően keressék értékesítő munkatársainkat. Megértésüket köszönjük!

AJAX Starter Kit Cam WH

AJAX Starter Kit Cam WH
AJAX Starter Kit Cam WH
A szett tartalma (fehér):

- 1db Hub 2

- 1db MotionCam

- 1db DoorProtect

- 1db SpaceControl
Bővebben
Csomag tartalma
163 590 Ft + ÁFA (br. 207 759,3 Ft)
Részletek
A szett tartalma (fehér):- 1db Hub 2

- 1db MotionCam

- 1db DoorProtect

- 1db SpaceControlA Hub 2 intelligens vezérlő központ az Ajax védelmi rendszerének fő eleme. Az eszköz felügyeli az összes Ajax érzékelő működését és azonnali riasztásjelzést küld a tulajdonosnak és a távfelügyeletnek.Vezeték nélküli mozgásérzékelő beépített színes kamerával (kizárólag fényképek készítéséhez), ami értesíti a tulajdonost az otthoni vagy irodai behatolás első jeleinél. Az érzékelő a falra szerelhető ajtóval, ablakkal szemben, vagy más olyan helyen, ahol behatolás lehetséges.Vezeték nélküli nyitásérzékelő, mely a sérült ajtó vagy ablak segítségével érzékeli a behatolás első jeleit. Minden típusú ajtóra felszerelhető, beleértve a fém szerkezetűeket is.A négygombos távirányító kezeli a helyiségek biztonsági módjait. A kulcstartó használatával a biztonsági módok be- és kikapcsolása egyszerű. A jelet kódolt formában továbbítja, így védett a lehallgatással szemben.
Adatok
Cikkszám
AjaxStarterKitCam_WH