Tisztelt Partnereink!
A kialakult inflációs helyzetre való tekintettel a weboldalon található termékekre és azok áraira vonatkozó adatok minden esetben csupán tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek ajánlattételnek.
Amennyiben bizonytalan, a biztosabb tájékozódás érdekében kérjük, a vásárlást megelőzően keressék értékesítő munkatársainkat. Megértésüket köszönjük!

AJAX Starter Kit BL

AJAX Starter Kit BL
AJAX Starter Kit BL
AJAX Starter Kit BL
AJAX Starter Kit BL
AJAX Starter Kit BL
A szett tartalma (fekete):

- 1db Hub

- 1db MotionProtect

- 1db DoorProtect

- 1db SpaceControl
Bővebben
Csomag tartalma
109 060 Ft + ÁFA (br. 138 506,2 Ft)
Részletek
A szett tartalma (fekete):- 1db Hub

- 1db MotionProtect

- 1db DoorProtect

- 1db SpaceControlA Hub intelligens vezérlő központ az Ajax védelmi rendszerének fő eleme. Az eszköz felügyeli az összes Ajax érzékelő működését és azonnali riasztásjelzést küld a tulajdonosnak és a távfelügyeletnek.Vezeték nélküli mozgásérzékelő, ami értesíti a tulajdonost az otthoni vagy irodai behatolás első jeleinél. Az érzékelő a falra szerelhető ajtóval, ablakkal szemben, vagy más olyan helyen, ahol behatolás lehetséges.Vezeték nélküli nyitásérzékelő, mely a sérült ajtó vagy ablak segítségével érzékeli a behatolás első jeleit. Minden típusú ajtóra felszerelhető, beleértve a fém szerkezetűeket is.A négygombos távirányító kezeli a helyiségek biztonsági módjait. A kulcstartó használatával a biztonsági módok be- és kikapcsolása egyszerű. A jelet kódolt formában továbbítja, így védett a lehallgatással szemben.
Adatok
Cikkszám
AjaxStarterKit_BL
Tömeg
818 g/db