Tisztelt Partnereink!
A kialakult inflációs helyzetre való tekintettel a weboldalon található termékekre és azok áraira vonatkozó adatok minden esetben csupán tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek ajánlattételnek.
Amennyiben bizonytalan, a biztosabb tájékozódás érdekében kérjük, a vásárlást megelőzően keressék értékesítő munkatársainkat. Megértésüket köszönjük!

AJAX MotionProtect Plus WH

AJAX MotionProtect Plus WH
AJAX MotionProtect Plus WH
Vezeték nélküli kombinált PIR+MW mozgásérzékelő; 12m@85°, kisállatvédelem 20kg/50cm (fehér)
Bővebben
31 809 Ft + ÁFA (br. 40 397,43 Ft)
Részletek
Vezeték nélküli mozgásérzékelő mikrohullámú érzékelővel, ami értesíti a tulajdonosát otthoni vagy irodai behatolás esetén. Felszerelhető kandallót tartalmazó vagy légkondícionált helyiségekbe, ahol lehetséges villogó fények, tükröződések, vagy becsillanások előfordulása.- A kiegészítő mikrohullámú érzékelő kiszűri az esetlegesen légkondícionáló vagy mozgó függöny felől érkező zavarokat

- Akár 5 éves üzemidő akkumulátorcsere nélkül

- Kisállatvédett 20kg tömeghatárig és 50cm magasságigAz emberi jelenlétet a háttér hősugárzásától eltérő hőmérsékletek különbségéből érzékeli. A mikrohullámú érzékelő a komplex interferenciák által keltett téves riasztásokat előzi meg.Kandallókkal és légkondicionálóval felszerelt helyiségekben való használatra tervezték. Felismeri és figyelmen kívül hagyja a villogó fényeket, tükröződéseket.A dobozából kivéve azonnal működőképes. Az akkumulátor előtelepített, így nincs szükség az eszköz szétszedésére. A SmartBracket rögzítésnek köszönhetően percek alatt felszerelhető.
Adatok
Cikkszám
AJAXMotionProtectPlus_WH