Tisztelt Partnereink!
A kialakult inflációs helyzetre való tekintettel a weboldalon található termékekre és azok áraira vonatkozó adatok minden esetben csupán tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek ajánlattételnek.
Amennyiben bizonytalan, a biztosabb tájékozódás érdekében kérjük, a vásárlást megelőzően keressék értékesítő munkatársainkat. Megértésüket köszönjük!

AJAX MotionProtect Plus BL

AJAX MotionProtect Plus BL
AJAX MotionProtect Plus BL
AJAX MotionProtect Plus BL
AJAX MotionProtect Plus BL
AJAX MotionProtect Plus BL
Vezeték nélküli kombinált PIR+MW mozgásérzékelő; 12m@85°, kisállatvédelem 20kg/50cm (fekete)
Bővebben
31 809 Ft + ÁFA (br. 40 397,43 Ft)
Részletek
Vezeték nélküli mozgásérzékelő mikrohullámú érzékelővel, ami értesíti a tulajdonosát otthoni vagy irodai behatolás esetén. Felszerelhető kandallót tartalmazó vagy légkondícionált helyiségekbe, ahol lehetséges villogó fények, tükröződések, vagy becsillanások előfordulása.- A kiegészítő mikrohullámú érzékelő kiszűri az esetlegesen légkondícionáló vagy mozgó függöny felől érkező zavarokat

- Akár 5 éves üzemidő akkumulátorcsere nélkül

- Kisállatvédett 20kg tömeghatárig és 50cm magasságigAz emberi jelenlétet a háttér hősugárzásától eltérő hőmérsékletek különbségéből érzékeli. A mikrohullámú érzékelő a komplex interferenciák által keltett téves riasztásokat előzi meg.Kandallókkal és légkondicionálóval felszerelt helyiségekben való használatra tervezték. Felismeri és figyelmen kívül hagyja a villogó fényeket, tükröződéseket.A dobozából kivéve azonnal működőképes. Az akkumulátor előtelepített, így nincs szükség az eszköz szétszedésére. A SmartBracket rögzítésnek köszönhetően percek alatt felszerelhető.
Adatok
Cikkszám
AJAXMotionProtectPlus_BL