Tisztelt Partnereink!
A kialakult inflációs helyzetre való tekintettel a weboldalon található termékekre és azok áraira vonatkozó adatok minden esetben csupán tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek ajánlattételnek.
Amennyiben bizonytalan, a biztosabb tájékozódás érdekében kérjük, a vásárlást megelőzően keressék értékesítő munkatársainkat. Megértésüket köszönjük!

AJAX Keypad Kit BL

AJAX Keypad Kit BL
AJAX Keypad Kit BL
A szett tartalma (fekete):

- 1db Hub

- 2db MotionProtect

- 1db DoorProtect

- 1db Keypad
Bővebben
Csomag tartalma
156 700 Ft + ÁFA (br. 199 009 Ft)
Részletek
A szett tartalma (fekete):- 1db Hub

- 2db MotionProtect

- 1db DoorProtect

- 1db KeypadA Hub intelligens vezérlő központ az Ajax védelmi rendszerének fő eleme. Az eszköz felügyeli az összes Ajax érzékelő működését és azonnali riasztásjelzést küld a tulajdonosnak és a távfelügyeletnek.Vezeték nélküli mozgásérzékelő, ami értesíti a tulajdonost az otthoni vagy irodai behatolás első jeleinél. Az érzékelő a falra szerelhető ajtóval, ablakkal szemben, vagy más olyan helyen, ahol behatolás lehetséges.Vezeték nélküli nyitásérzékelő, mely a sérült ajtó vagy ablak segítségével érzékeli a behatolás első jeleit. Minden típusú ajtóra felszerelhető, beleértve a fém szerkezetűeket is.A vezeték nélküli érintőbillentyűzet az Ajax biztonsági rendszer élesítésére/hatástalanítására szolgál. A bejárati ajtó közelében lévő helyiségben van, hogy gyorsan hozzáférjen a billentyűzethez.
Adatok
Cikkszám
AjaxKeypadKit_BL