AJAX HomeSiren BL

AJAX HomeSiren BL
AJAX HomeSiren BL
AJAX HomeSiren BL
AJAX HomeSiren BL

AJAX HomeSiren BL

Vezeték nélküli beltéri hangjelző; állítható hangerő (81-105dB@1m), LED visszajelzés, külső fényjelző csatlakoztatási lehetőség (fekete)
Bővebben
19 347,9 Ft + ÁFA (br. 24 571,83 Ft)
Részletek
Vezeték nélküli beltéri sziréna, mely nagy hangerővel tudatja egy érzékelő aktiválódását. Veszélyre való figyelmeztetés vagy behatoló elrettentése érdekében beltérben kerül felszerelésre.- Beépített LED segítségével jelzi az élesített/hatástalanított módokat

- Szükség esetén külső LED is csatlakoztatható

- Állítható hangerősség és riasztási időtartamAz eszköz az érzékelők aktiválódását hang- és fényjelzéssel jelzi. A hang erőssége és a jelzés időtartama mobil alkalmazással állítható.Külső LED csatlakoztatása is lehetséges. Lakáson vagy irodán kívülre is telepíthető a biztonsági rendszer állapotának figyelemmel kísérésére.A dobozából kivéve azonnal működőképes. Az akkumulátor előtelepített, így nincs szükség az eszköz szétszedésére. Mobilalkalmazáson keresztül állítható be és az érzékelők csupán egyetlen kattintással csatlakoztathatók. A SmartBracket rögzítésnek köszönhetően percek alatt felszerelhető.
Adatok
Cikkszám
AJAXHomeSiren_BL