Tisztelt Partnereink!
A kialakult inflációs helyzetre való tekintettel a weboldalon található termékekre és azok áraira vonatkozó adatok minden esetben csupán tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek ajánlattételnek.
Amennyiben bizonytalan, a biztosabb tájékozódás érdekében kérjük, a vásárlást megelőzően keressék értékesítő munkatársainkat. Megértésüket köszönjük!

AJAX DoorProtect BL

AJAX DoorProtect BL
AJAX DoorProtect BL
AJAX DoorProtect BL
AJAX DoorProtect BL
AJAX DoorProtect BL
AJAX DoorProtect BL
AJAX DoorProtect BL
Vezeték nélküli nyitásérzékelő; külső kontaktus fogadása (fekete)
Bővebben
13 632 Ft + ÁFA (br. 17 312,64 Ft)
Részletek
Vezeték nélküli nyitásérzékelő, mely a sérült ajtó vagy ablak segítségével érzékeli a behatolás első jeleit. Minden típusú ajtóra felszerelhető, beleértve a fém szerkezetűeket is.- Akár 7 éves üzemidő akkumulátorcsere nélkül

- Külső kontaktus bemenete lehetővé teszi más gyártók érzékelőinek csatlakoztatását

- Különböző méretű mágneseket tartalmaz keskeny keretekre és ajtókra való felszereléshezAz eszköz az ajtó- és ablaknyitásokat magas minőségű angol gyártmányú reed-relékkel jelzi, melyekre a mágnesek reagálnak. Adó üzemmódban is működhet a vezetékes eszköz jelének Hub-ra való küldéséhez.Az eszköz két modult tartalmaz - érzékelő és mágnes. A készletben két mágnes van: a nagyobbikat 2cm-es réstávolságig, a kisebbet 1cm-es réstávolságig alkalmazhatjuk.A dobozából kivéve azonnal működőképes. Az akkumulátor előtelepített, így nincs szükség az eszköz szétszedésére. Mobilalkalmazáson keresztül állítható be és az érzékelők csupán egyetlen kattintással csatlakoztathatók. A SmartBracket rögzítésnek köszönhetően percek alatt felszerelhető.
Adatok
Cikkszám
AJAXDoorProtect_BL
Tömeg
88 g/db