AJAX CombiProtect WH

AJAX CombiProtect WH
AJAX CombiProtect WH
AJAX CombiProtect WH
AJAX CombiProtect WH
AJAX CombiProtect WH
Vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő üvegtörés-érzékelővel; 12m@85° PIR, 9m üvegtörés hatótáv, kisállatvédelem 20kg/50cm (fehér)
Bővebben
31 809 Ft + ÁFA (br. 40 397,43 Ft)
Részletek
Vezeték nélküli kombinált mozgás és üvegtörés érzékelő. Az eszköz segít megvédeni a helyiséget az ajtón vagy ablakon történő behatolás ellen, és figyeli az ablaküveg aktuális állapotát.- Akár 5 éves üzemidő akkumulátorcsere nélkül

- Kisállatvédett 20kg tömeghatárig és 50cm magasságig

- A mozgásokat akár 12m-ről is érzékeli, az üvegtörést akár 9m-rőlAz eszköz két érzékelő tulajdonságait kombinálja - mozgásérzékelő és üvegtörés érzékelő. Érzékeli a helyiségben lévő mozgásokat akár 12m-es távolságban és az üvegtörést akár 9m-re az ablaktól.Az eszköz hőmérséklet kompenzáció segítségével még magasabb hőmérséklet esetén is érzékeli a mozgást. Kiszűri a mennydörgés, kutyaugatás, vagy elhaladó kamionok által keltett hamis riasztásokat.A dobozából kivéve azonnal működőképes. Az akkumulátor előtelepített, így nincs szükség az eszköz szétszedésére. Mobilalkalmazáson keresztül állítható be és az érzékelők csupán egyetlen kattintással csatlakoztathatók. A SmartBracket rögzítésnek köszönhetően percek alatt felszerelhető.
Adatok
Cikkszám
AJAXCombiProtect_WH